Hvad er et virkeligt godt tilbud?

Dagens Tilbud

Tilbud kan betyde mange ting, et tilbud i en blad, et tilbud i et show vindue, et mundtligt tilbud mellem 2 mennesker og mange flere andre ting.

Men de seneste år er det også kommet på nettet, i dag kan man finde så mange gode tilbud Online, problemet med tilbud Online er at man skal finde dem som er ærlige og sortere de sorte bukke fra, altså dem som lokker med noget, som det i virkeligheden ikke er.

Der findes jo flere tusinde hjemmesider som skriver: Få det her for en krone, eller nogen helt gratis, problemet med alle disse websites er, at de glemmer bevist at skrive om det man også får med, typisk en form for abonnement, som koster 50 antal kroner efter 14 dage.

Men lad denne post være din vejledning, til hvordan du rent faktisk får det til 1 krone, vi har selv gennemgået mange blogs de seneste par år, og den er i orden, du kan rent faktisk få ting super billige, men der er et par forholds regler der skal følges, hvis man ikke vil blive udnyttet!

Der findes 3 slags tilbud og ting på det store net som kan dækker det:

Gratis Ting
Konkurrencer
Gode tilbud

Gratis ting (Tilbud):

Typisk kan du få et gratis ur, smykke eller andet for at lokke dig til at gennemføre en slags tilbuds test, hvor du svarer på de ting som interesserer dig og hvor du gerne vil spare kroner, så giver de dig, ud fra dine svar, en serie af tilbud som du kan vælge at tage eller ikke tage i mod, så får du til gengæld, ganske gratis en gave (Typisk skal man selv betale for portoen i disse, men gratis er gaven da)

Konkurrencer:

Vind en bil, 5000 kroner og andet, det har vi sikkert alle set konkurrencer på nettet reklamere med, konkurrencerne er gode nok, men typisk skal 100.000 være med før man vinder dejlige præmier, og det tager tid. Konkurrencen deltager man i, ved at tage en lang survey (undersøgelse) hvor de laver en profil af dig, og af hvilke tilbud du kunne bruge, de er generelt meget længere og med mange flere spørgsmål end ved de gratis ting. Du siger samtidig ja tak til at blive kontaktet med mail af firmaer, som måtte have tilbud til dig. Du deltager altså virkeligt i en konkurrence, men man skal regne med en del mails og opkald fra personer efterfølgende, er du ikke til den slags så hold dig væk fra denne type konkurrencer.

Gode tilbud:

2 numre af et blad og en gratis vejrstation, denne slags gode ugens tilbud er vores foretrukne, for ved man bare hvad vi siger ja tak til, så kan du virkeligt spare kassen ved at tage disse super tilbud online. Vi har selv modtaget ure, knive, jakker, vejrstationer og 99 andre lækre ting til faktisk ingen penge. Måden det her foregår på, er typisk et blad som giver en gave væk, hvis man køber nogen numre af deres magasin. Her står det så med småt at man skal afmelde sig inden 14 dage efterfølgende, glemmer man dette kommer der løbende nye blade til fuld pris. Altså hvis man blot bruger 6 minutter på at afmelde sig efter du har fået gaven, så kan du spare rigtigt mange penge til gaver, eller bare brugsting som du sikkert have købt ind alligevel.

Så for at opsummere vejledningen, så kan man altså sagtens både vinde ting på nettet, finde rigtigt super tilbud online, eller få "næsten" gratis ting. Man skal bare inden man begiver sig ud i det, være klar over de små skrift typer og hvad det indeholder, håber denne lille guide kan gøre livet lidt nemmere for andre som mig selv, som elsker gode tilbud :)

Hilsen Ugens Tilbud Online: http://www.ugens-tilbud-online.dk/dagens-tilbud/